Project Badkamer Den Hoorn

Deze badkamer is volledig gestript en vergroot door een inbouwkast die in de badkamer stak te slopen. Daardoor werd het mogelijk de badkamer volledig anders in te richten dan de oude badkamer. Na de sloop van de kast bleek dat er veel leidingwerk (gas, water, CV)in een dubbele wand achter de kast zat, wat nu dwars door de nieuwe ruimte liep. Dit en de andere inrichting betekenden dat er veel leidingwerk en afvoer omgelegd moest worden.

Op de gehele vloer en de wanden in de doucheruimte zijn tegels 80x40 toegepast. Alle overige wanden zijn voorzien van StucDeco in een tadelakt look.De vloer is voorzien van elektrische vloerverwarming.

In de doucheruimte is een smartbox van Grohe geïnstalleerd, waarmee de handdouche en twee standen op de regendouche worden bediend.

Naast deze badkamer is in dezelfde woning de gehele verdieping voorzien van een pvc vloer, waarmee tevens de trap naar de verdieping is bekleed. In twee kamers en de overloop is behangen, zijn plafonds gestuct en gesausd en zijn nieuwe plinten geplaatst.

Foto's van dit project

Klik op een foto voor een vergroting.
  
  
Klussenier logo witte letters

Wim Schaap

Johanna Naberpad 3 Schiedam
T 010 470 38 76
M 06 1524 7876
E wimschaap@klussenier.nl

   
 
Loading...